Tubitak Ortaokul öğrencileri araştırma projesi bölge yarışması için Denizli yolcusuyuz

2 PROJE İLE TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI İÇİN DENİZLİ YOLCUSUYUZ

Gaziemir Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan 2 projemiz İzmir bölge yarışması için Denizli ilinde yapılacak olan bölge sergisine davet edilmiştir. Kurumumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Cüneyt Sargullar danışmanlığındaki öğrencilerimiz Burhan Yağız Cansız ve İrem Ataç tarafından hazırlanan "Çevreci Sinyal" ve Kimya Öğretmeni Derya Taşkınsu Pamuk danışmanlığındaki öğrencilerimiz Mustafa Doğan ile Oğuz Berkay Akbaş tarafından hazırlanan "Trafik Yoğunluğunda Ambulansların Geçişini Hızlandırmak İçin Sistem Tasarımı" isimli  projelerimizin jüri sunumlarını yapmak üzere 22-25 Nisan tarihlerinde yapılacak olan bölge finali için Denizli iline gidiyoruz. Proje yarışmaları için öğrencilerimize danışmalık yapan öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dileriz.

21.04.2024 19

21-04-2024